AutĂłhifi webĂĄruhĂĄzGyorskeresĂľ


Hifi ĂŠs hajĂł elektronika keresĂľ:

AutĂłhifiKeresĂŠs
RĂŠszletes keresĂŠs

Az 10 utolsĂł keresĂŠs:

1din dvd, xsara picasso, aboutus, kenwood 304, jvc kd, opel h astra, corsa, vw multivan, mazda, opel iso

AutĂłhifi gyĂĄrtĂłkHĂ­rek


HajĂł hifi beĂŠpĂ­tĂŠs

ViszonteladĂłkat keresĂźnk

SzolgĂĄltatĂĄsok

HĂĄzhozszĂĄllĂ­tĂĄs

Kapcsolat

garancia


Új autóhifi videókCĂ­mkĂŠk 

 

Macrom


16 cm-es hangszĂłrĂł szett

A 16-os elsĂľ szett minden autĂłhifi alapja. Ha nem fĂŠr be, de van rĂĄ mĂłd, ajtĂł vĂĄgĂĄssal, vagy ajtĂłpanel kĂŠszĂ­tĂŠsĂŠvel, akkor is ĂŠrdemes ezt a mĂŠretet hasznĂĄlnod, mert az autĂłkban tĂśbbnyire a hangszĂłrĂł eldugottsĂĄga miatt a kĂśzĂŠptartomĂĄny elĂŠg halkan szĂłl ĂŠs a 10-es, vagy 13-as szettek mĂŠg kevesebb kĂśzepet adnak.
11.016+ÁFA
29.126+ÁFA
27.551+ÁFA


2din mĂŠretĂť DVD autĂłrĂĄdiĂł monitorral

Ne csodĂĄlkozz rajta, ha a nagy gyĂĄri mĂŠretĂť autĂłhifi fejegysĂŠg nem kĂĄprĂĄztat el a tudĂĄsĂĄval ĂŠs a hangjĂĄval. Ezeket a dupla DIN mĂŠretĂť autĂłhifi fejegysĂŠgeket a megfelelĂľ beĂŠpĂ­tĂľkerettel a legtĂśbb gyĂĄri autĂłrĂĄdiĂł helyĂŠre be tudod ĂŠpĂ­teni. Pazar hang, kivĂĄlĂł funkciĂłk, filmezĂŠs az autĂłban ĂŠs akĂĄr navigĂĄciĂł is.
147.236+ÁFA
86.606+ÁFA


13 cm-es autĂłhangszĂłrĂł

Nem akarsz nagyon belemerĂźlni az autĂłhifi vilĂĄgĂĄba, de a gyĂĄri autĂłhifinĂŠl azĂŠrt tĂśbbet akarsz? Esetleg az autĂłmozi rendszered hĂĄttĂŠr hangszĂłrĂłjĂĄt, akarod Ă­gy feljavĂ­tani? Ezek a gyĂĄri helyre pontosan illeszkednek, de vannak kivĂŠtelek, ezĂŠrt kĂŠrd ki minden esetben Zsolti tanĂĄcsĂĄt.
7.079+ÁFA
12.591+ÁFA


13 cm-es hangszĂłrĂł szett

Ha nem fĂŠr be az ajtĂłba sehova a 16-os mĂŠret, akkor kĂŠnytelen leszel 13-as szettet vĂĄlasztani az autĂłhifidhez. Nincs olyan telt ĂŠs ĂŠlvezhetĂľ kĂśzĂŠptartomĂĄnya, mint a 16-osoknak, de ha magasra kerĂźl az ajtĂłban, vagy van lehetĂľsĂŠged a mĂťszerfalba ĂŠpĂ­teni, akkor nem lesz gondod a hangjĂĄval.
9.441+ÁFA
9.441+ÁFA
9.441+ÁFA
23.614+ÁFA


16 cm-es autĂłhangszĂłrĂł

Nem akarsz nagyon belemerĂźlni az autĂłhifi vilĂĄgĂĄba, de a gyĂĄri autĂłhifinĂŠl azĂŠrt tĂśbbet akarsz? Esetleg az autĂłmozi rendszered hĂĄttĂŠr hangszĂłrĂłjĂĄt, akarod Ă­gy feljavĂ­tani? Ezek a gyĂĄri helyre pontosan illeszkednek, de vannak kivĂŠtelek, ezĂŠrt kĂŠrd ki minden esetben Zsolti tanĂĄcsĂĄt.
7.866+ÁFA


OvĂĄl autĂłhangszĂłrĂł

KevĂŠs a mĂŠly a gyĂĄri "autĂłhifi"-ben? Egy ovĂĄl hangszĂłrĂłtĂłl lesznek mĂŠlyek is. Csak akkor vĂĄsĂĄrolj ovĂĄl hangszĂłrĂłt ĂŠs fĂşrd szĂŠt a kalaptartĂłt, ha kĂŠsĂľbb nem akarsz mĂŠlynyomĂłt. Ha igen akkor csapd az ovĂĄl ĂĄrĂĄt az elszĂľ szetthez ĂŠs inkĂĄbb vĂĄlassz egy jobb elsĂľ szettet a mĂŠlylĂĄdĂĄd mellĂŠ.
10.228+ÁFA
10.228+ÁFA


2 csatornĂĄs autĂł erĂľsĂ­tĂľ

A 2 csatornĂĄs autĂłhifi erĂľsĂ­tĂľk elĂŠg univerzĂĄlis darabok. A kicsiket hasznĂĄlhatod egy alap rendszerben mĂŠlylĂĄda hajtĂĄsĂĄra, ezt kiegĂŠszĂ­tve mĂŠg egy kĂŠtcsatornĂĄssal mĂĄr hajthatod az elsĂľ szettet is. Ahogy lĂŠpsz felfelĂŠ ĂĄrban Ăşgy lesz egyre jobb ezeknek a lego kockĂĄknak a teljesĂ­tmĂŠnye ĂŠs/vagy a hangminĂľsĂŠge.
23.614+ÁFA


30 cm-es mĂŠlynyomĂł

A 30 cm-es autĂłhifi mĂŠlynyomĂł a legtĂśbbek ĂĄltal kedvelt mĂŠret. KellĂľen nagy ahhoz, hogy nagy levegĂľt megmozgasson, de annyira mĂĄr nem hogy ĂłriĂĄsi lĂĄdĂĄt igĂŠnyeljen, vagy tĂşl nagyot kĂŠssen. JĂł vĂĄlasztĂĄs, ha ĂĄtlagos, mindenevĂľ, aktuĂĄlis slĂĄgereket kedvelĂľ autĂłhifi fan vagy. Melyik, hogy szĂłl? KĂŠrdezd Zsoltit most!
29.126+ÁFA
38.575+ÁFA


1 csatornĂĄs autĂł erĂľsĂ­tĂľ

Az 1 csatornĂĄs autĂłhifi erĂľsĂ­tĂľket kifejezetten a mĂŠlynyomĂłk hajtĂĄsĂĄra talĂĄltĂĄk ki. A kisebbekkel az autĂłrĂĄdiĂłk ĂĄltal hajtott hangszĂłrĂłk mellĂŠ vĂĄsĂĄrolt mĂŠlylĂĄda hajtĂĄsa megoldott, mĂ­g a nagyobbak egy 2 vagy 4 csatornĂĄs erĂľsĂ­tĂľ kiegĂŠszĂ­tĂľjekĂŠnt birkĂłzhatnak akĂĄr kĂŠt, hĂĄrom, vagy mĂŠg tĂśbb mĂŠlysugĂĄrzĂłval is.
31.488+ÁFA
47.236+ÁFA


4 csatornĂĄs autĂł erĂľsĂ­tĂľ

Az autĂłhifiben leggyakrabban hasznĂĄlt autĂłs erĂľsĂ­tĂľ a 4 csatornĂĄs, mert ezzel meghajthatod egyszerre a csomagtartĂłban lĂŠvĂľ mĂŠlylĂĄdĂĄt, valamint az esĂľ ĂŠs hĂĄtsĂł kĂśzĂŠp-magas szettet is. Egy dobozban minden ĂŠs ahogy megyĂźnk feljebb ĂĄrban egyre jobb a teljesĂ­tmĂŠny ĂŠs egyre szebb ĂŠlvezhetĂľbb a hang is.
44.087+ÁFA
59.047+ÁFA

AkciĂł elĂľtti ĂĄr:
110000.-DVD autĂłrĂĄdiĂł monitorral

Ezek az autĂłhifi fejegysĂŠgek a nyĂşjtjĂĄk neked a legkĂŠzenfekvĂľbb megoldĂĄst, ha az autĂłban akarsz filmezni. TovĂĄbb bĂľvĂ­thetĂľek mĂŠg tetĂľ, kĂśnyĂśklĂľre szerelhetĂľ, vagy fejtĂĄmla monitorokkal is, Ă­gy azt is megoldhatod, hogy Te elĂľl zenĂŠt hallgatsz, a gyerekek pedig hĂĄtul nĂŠzik a rajzfilmet.
31.488+ÁFA

AkciĂł elĂľtti ĂĄr:
79990.-25 cm-es mĂŠlynyomĂł

A 25 cm-es autĂłhifi mĂŠlynyomĂł gyors, mĂŠly ĂŠs erĂľs! Nem kĂŠsik ĂŠs mivel mĂŠretĂŠhez kĂŠpest nagy lĂĄdĂĄt is ĂŠpĂ­thetsz neki meglepĂľen mĂŠlyre tud menni. A mĂŠlyĂŠrzet a magasabb kategĂłriĂĄban mĂŠg a nagy 38-asokat is lekĂśrĂśzheti. IdeĂĄlis rock, jazz... bĂĄrmilyen zenĂŠhez, ha utĂĄlod a kĂŠsĂľ mĂŠlyeket.
22.039+ÁFA
33.063+ÁFA


10 cm-es hangszĂłrĂł szett

Akkor Êrdemes ezt a mÊretet vålasztanod az autóhifi rendszeredhez, ha teljesen kizårt, hogy nagyobb mÊretÝ kÜzÊphangszórót tudj az ajtóba fabrikålni. A mÊly Ês kÜzÊptartomåny ebben a mÊretben elÊg vÊkony, így nagy mÝÊlvezetrþl nem lehet szó, de a gyåri hangszóróknål ez is sokkal jobb.
8.654+ÁFA
8.654+ÁFA
8.654+ÁFA
8.654+ÁFA
21.252+ÁFA


BassReflex mĂŠlylĂĄda

Akkor ĂŠrdemes bassreflex autĂłhifi mĂŠlylĂĄdĂĄt vĂĄlasztanod, ha a mĂŠlylĂĄdĂĄra fordĂ­tott ĂśsszegbĂľl ĂŠs az autĂłdban rendelkezĂŠsre ĂĄllĂł helybĂľl a lehetĂľ legnagyobb basszust akarod kihozni. A reflex lĂĄdĂĄk, jobb hatĂĄsfokĂşak, nagyobb ĂŠs „lĂĄtvĂĄnyosabb” basszust adnak, mint tĂĄrsaik. Zsolti segĂ­t a vĂĄlasztĂĄsban...
44.087+ÁFA
33.850+ÁFA


1 csatornĂĄs autĂłs erĂľsĂ­tĂľ

Monoblock 1 csatornĂĄs autĂłs erĂľsĂ­tĂľ
29.126+ÁFA

AkciĂł elĂľtti ĂĄr:
39990.- 

 

Ha nĂĄlunk vĂĄsĂĄrolsz...KĂŠrdezĂľfal


AutĂłhifiElejĂŠreAutĂłhifiVisszaAutĂłhifiKĂśvetkezĂľAutĂłhifiVĂŠgĂŠre

Hello! Nålatok våsårolt autóhangszórókat be is Êpítitek( Renault clio grandtour4)? KÜszi
Üdvözlöm! Erről a termékről MTX TR694 ovál hangszóról érdeklődnék, hogy van e önöknek raktáron.Ha van szombati napon meddig vannak önök nyitva?
a megnyert matricĂĄt ingyen postĂĄzzĂĄk?

MĂŠg most raktuk Ăśssze az Ăşj oldalt, nagy rĂŠsze fordĂ­tĂĄs alatt van, de ma elindĂ­tjuk a napi sorsolĂĄst.
vagy valamiĂŠrt nem adja ki a gĂŠpem?
hetek Ăłta mindennap nĂŠzem, de soha nem lĂĄtok egy nevet se, meg dĂĄtumot se, hogy valaki nyerne matricĂĄt...hogy van ez?
Milyen falmatrica akció van most Önöknél?
AutĂłhifiElejĂŠreAutĂłhifiVisszaAutĂłhifiKĂśvetkezĂľAutĂłhifiVĂŠgĂŠre


HozzĂĄszĂłlĂĄsokAutĂłhifiMost olcsĂł!   AutĂłhifiMost olcsĂł!

Most olcsĂł!

LĂŠgy partnerĂźnk


Viszonteladó partnereket keresünk a következĂľ városokban: Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs GyĂľr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros HódmezĂľvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác GödöllĂľ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata NagykĂľrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

 

Web ruh z k sz t s

A műszaki elektronikai webáruház elérhetÅ‘ségei


 

 A telephelyünkön kizárólag az elÅ‘re megrendelt termékeket átvételére van lehetÅ‘ség, elÅ‘re egyeztetett idÅ‘ pontban!

A műszaki elektronikai webáruhzákán kínálata

 

 

 

Web ruh z k sz t s

Webáruház készítés:

 web ruh z k sz t s

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Macrom - AutĂłhifi